maatbekertjes.jpg
specialist-in-houdbaarheid.jpg

smartfood R&D is de onafhankelijke, allround R&D partner voor producenten van levensmiddelen

 

R&D is onze passie, houdbaarheid van levensmiddelen is onze specialiteit. Met een hecht team van absolute specialisten werken we aan praktische oplossingen voor de meest uiteenlopende houdbaarheidsvraagstukken.

Predictive modelling bederfflora en pathogenen

Onze expertise in predictive modelling bederfflora en pathogenen is een begrip in de markt. De unieke combinatie van predictive modelling, challengetesting en receptuuradvies bieden onze opdrachtgevers vooraf de zekerheid die nodig is om goed in te kunnen spelen op een markt die voortdurend in beweging is.

Houdbaarheidsonderzoek en challengetesting

Het versnellen van houdbaarheidsonderzoek en challengetesting zijn specialiteiten van ons huis. We beschikken over een uitgebreide collectie bederfflora en pathogene bacteriën die we inzetten in challengetesten. We voeren onder andere challengetesten Listeria monocytogenes conform NVWA infoblad 85 uit.  

Integrale aanpak

Goede R&D is meer dan het uitvoeren van houdbaarheidsonderzoek en het ontwikkelen van recepturen. Smartfood R&D biedt een integrale aanpak, waarbij we opdrachtgevers ook ondersteunen bij troubleshooting, het opschalen van recepturen, het vaststellen van kritische beheerspunten en het valideren van processen. We bezitten een uitstekend track-record in het uitvoeren van houdbaarheidsstudies Listeria monocytogenes conform NVWA infoblad 85.

 

Nieuws

»Work in progress ...

»smartfood R&D investeert in mensen, apparatuur en faciliteiten ...

»steeds meer R&D-advies op strategisch niveau ...

»Voorkomen uitgroei Listeria in gerookte vis ...

»Procesvalidatie salmonella op verwerkingslijn noten en zaden ...