smartfood R&D is de onafhankelijke, allround R&D partner voor producenten van levensmiddelen

R&D is onze passie, houdbaarheid van levensmiddelen is onze specialiteit. Met een hecht team van absolute specialisten werken we aan praktische oplossingen voor de meest uiteenlopende houdbaarheidsvraagstukken.

 

Predictive modelling bederfflora en pathogenen

Onze expertise in predictive modelling bederfflora en pathogenen is een begrip in de markt. De unieke combinatie van predictive modelling, challengetesting en receptuuradvies bieden onze opdrachtgevers vooraf de zekerheid die nodig is om goed in te kunnen spelen op een markt die voortdurend in beweging is.

 

Houdbaarheidsonderzoek en challengetesting

Het versnellen van houdbaarheidsonderzoek en challengetesting zijn specialiteiten van ons huis. We beschikken over een uitgebreide collectie bederfflora en pathogene bacteriën die we inzetten in challengetesten. We voeren onder andere challengetesten Listeria monocytogenes conform NVWA infoblad 85 uit.  

 

Integrale aanpak

Goede R&D is meer dan het uitvoeren van houdbaarheidsonderzoek en het ontwikkelen van recepturen. Smartfood R&D      biedt een integrale aanpak, waarbij we opdrachtgevers ook ondersteunen bij troubleshooting, het opschalen van recepturen,    het vaststellen van kritische beheerspunten en het valideren van processen. We bezitten een uitstekend track-record in het    uitvoeren van houdbaarheidsstudies Listeria monocytogenes conform NVWA infoblad 85.

 

Bekijk ons aanbod specialistische diensten:

Versneld en real-time houdbaarheidsonderzoekpredictive modelling bederfflorapredictive modelling verhittingsprocessenpredictive modelling pathogenenchallengetesten bederfflora en challengetesten Listeria monocytogenes en andere pathogenen.

smartfood R&D - nieuws

Belangrijke aanpassing temperatuurprofiel export t.b.v. houdbaarheidsstudies Listeria monocytogenes

Belangrijke aanpassing temperatuurprofiel export t.b.v. houdbaarheidsstudies Listeria monocytogenes

In februari 2019 is een aanpassing van de guideline voor het uitvoeren van ...

smartfood R&D komt op tv!

smartfood R&D komt op tv!

In mei worden er bij smartfood R&D opnames gemaakt voor een item voor ...

Nieuwe Medewerker smartfood R&D

Nieuwe Medewerker smartfood R&D

Deze maand verwelkomen we Tessa Arissen als eerste laborant fysisch-chemisch en microbiologie. Tessa ...

Contact

smartfood R&D

 Kerkstraat 3a | 6671 AN Zetten

 info@smart-food.nl

 0488-422346