Van onderzoek naar smartfood R&D
Smartfood R&D is oorspronkelijk gebouwd op de fundamenten van meer dan 5 jaar onderzoek naar interacties tussen bacteriën en natuurlijke eigenschappen van grondstoffen, uitgevoerd door Frank Cleophas, oprichter van smartfood R&D. Frank deed tijdens zijn onderzoek een aantal interessante ontdekkingen; hij wist levensmiddelen beter houdbaar te maken door gebruik te maken van natuurlijke eigenschappen van grondstoffen.
Inmiddels herbergt smartfood R&D meer dan honderd jaar R&D expertise. In de afgelopen 25 jaar heeft smartfood R&D zich ontwikkeld tot de onafhankelijke specialist in houdbaarheid van levensmiddelen en non-food voor bedrijven.
We werken met een hecht team van absolute specialisten in hun vakgebied: predictive modelling, versneld en real time houdbaarheidsonderzoek, microbiologie, receptuurontwikkeling, procesvalidatie, fysisch-chemische analyses en challenge testing.
Onoplosbare problemen bestaan uit oplosbare deelproblemen.
- Frank Cleophas, oprichter en CEO van smartfood R&D.