Over smartfood R&D
Integrale aanpak
Diensten
Versneld houdbaarheidsonderzoek
Predictive modelling
Challenge testen
Industriële microbiologie
Procesvalidatie
Receptuurontwikkeling
Nieuws
Vacatures
Contact
|
Nederlands
English
Nieuws
Interne masterclasses houdbaarheidsonderzoek van levensmiddelen
Smartfood R&D blijft investeren in mensen, kennis en kwaliteit
Medewerkers smartfood R&D zeer positief over werksfeer, manier van aansturen en interne communicatiestructuur
Nieuwe aanwinst Team smartfood R&D
Team smartfood R&D groeit verder
Team smartfood R&D breidt uit
Over hijskranen, heftrucks, rijplaten, rollerbanen en een noodaggregaat
Olympische week
Teamuitje 2023: Bottervaren
Smartfood R&D bereidt zich voor op duurzame groei door het optimaliseren van bedrijfsprocessen
Een vals positief op Entero’s en Pseudomonas ontmaskerd
Happy holidays from Team smartfood R&D
Besparen op energiekosten door het optimaliseren van pasteurisatie- en sterilisatieprocessen
Succesvolle controle beoordeling van onze ISO 17025 accreditatie
Versneld sensorisch onderzoek gekoppeld aan houdbaarheidsonderzoek van levensmiddelen
Smartfood R&D kreeg een klacht over predictive modelling microbiologische houdbaarheid
Onderzoek naar verband tussen houdbaarheid van een product en de verpakking leidt tot interessante inzichten
Hoogste aantal in-house uitgevoerde specialistische microbiologische analyses in de geschiedenis van ons bedrijf
Opdrachtgevers van smartfood R&D realiseren besparingen op grondstofkosten
ISO 17025 accreditatie smartfood R&D
Project validatie pasteurisatieproces leidt tot significante besparing in energiekosten
Onderzoeken en rapportages van smartfood R&D voldoen aan NVWA Infoblad 85 versie september 2021
Minder voedselverspilling dankzij berekening worst case beginbesmetting Listeria monocytogenes
Berekening worst case beginbesmetting Listeria monocytogenes missing link voor elke houdbaarheidsstudie
Toenemende resistentie van micro organismen in levensmiddelen
Effect van nature aanwezige microflora op de uitgroei van Listeria monocytogenes
Versterking Team smartfood R&D
Integrale aanpak Listeria monocytogenes risico management leidt tot kostenreductie
Versneld houdbaarheidsonderzoek in combinatie met sensorische beoordeling
smartfood R&D onderweg naar 2031
Team smartfood R&D zoekt: R&D analist microbiologie en fysisch-chemisch
Team smartfood R&D zoekt…
Kostenbesparende R&D: optimalisatie van kostprijs en productierendement
80% subsidie voor Gelderse ondernemers op werkzaamheden smartfood R&D
We nemen eens wat vaker de bus
Pilot plant: Integrale aanpak
Nieuwe medewerker smartfood R&D
Versneld houdbaarheidsonderzoek op basis van sensorische beoordeling
Belangrijke aanpassing temperatuurprofiel export t.b.v. houdbaarheidsstudies Listeria monocytogenes
Challenge test & Predictive modelling: Optimalisatie pasteurisatie processen
Onderbouwing groeipotentie Listeria in combinatie met optimalisatie recepturen
smartfood R&D opent een pilot plant MAP en vacuüm verpakken
smartfood R&D lanceert Engelstalige website
Gebruik van bacteriofagen tegen uitgroei van Listeria monocytogenes toegestaan
Reconstructie kwaliteitsklachten aan de hand van Predictive modelling
Ondersteuning bij samenstellen dossier novel food
Nieuwe medewerker smartfood R&D
smartfood R&D komt op tv!
Nieuwe medewerker smartfood R&D
Ready to use bakkerijwaren
Non-food projecten: vaststellen houdbaarheidsrisico's nieuwe grondstof
Non-food projecten: hobbyproduct
Dossier recallverzekering
Onderbouwing groeipotentie Listeria monocytogenes in roomboter
Fysisch-chemische bepalingen voor onderbouwing groeipotentie Listeria monocytogenes
Predictive modelling pasteurisatie- en sterilisatieprocessen
Challenge test gecombineerd met predictive modelling: Onderbouwing houdbaarheid dranken
Challengetesten Listeria monocytogenes conform infoblad 85 NVWA
Onderbouwing groeipotentie Listeria monocytogenes in salades
Nieuwe medewerker smartfood R&D
Onderbouwing groeipotentie Listeria monocytogenes in kaasproducten
Nieuwe medewerker smartfood R&D
Risico inventarisatie microbiologie
smartfood R&D investeert in mensen, apparatuur en faciliteiten
Steeds meer R&D-advies op strategisch niveau
Voorkomen uitgroei Listeria in gerookte vis
Procesvalidatie Salmonella op verwerkingslijn noten en zaden
Challenge test Listeria op gerijpt rundvlees
Validatie microbiologische houdbaarheid natuurlijke flavourcomponenten
Predictive modelling ambient stable sauzen
Verbetering houdbaarheid glutenvrije koek
Groeicurves Listeria monocytogenes - predicitive modelling
Nieuw lab voor onderzoek Listeria in gebruik genomen
HPP pascalisatie ambient stable producten
Trouble shooting bij opstart industriële lijn voor sausbereiding
Supervisieproject pindakaaslijn
Dedicated lab voor challenge tests Listeria: smartfood R&D breidt uit
Onderbouwing voorkomen uitgroei psychrotrofe stammen Bacillus cereus in koelverse gepasteuriseerde soepen
Vegan vleesvervangers
Supervisieproject nieuwe processing lijn voor chocoladeproducten
Onderbouwing voorkomen uitgroei van Listeria monocytogenes in koelverse producten
Oorzaak achterhaald van ernstige smaakafwijking in suikerwerk
Procesvalidatie afdoding Salmonella met surrogaat organismen (enterococcen)
Binnen 24 uur producent geholpen met aangepaste receptuur
Trouble shooting: houdbaarheidsproblemen in raw food energy bars
Validatie conserveermiddelvrije, gepasteuriseerde koelverse soepen
Conserveermiddelvrije gepasteuriseerde sauzen wereldwijd op de markt
Slimme dressing verbetert houdbaarheid van verse roomkaas
Voorkomen uitgroei Listeria in koelverse ready tot eat gekookte pasta
HPP processing verbetering van houdbaarheid
Zoet broodbeleg op basis van kokos
Productconcepten op de markt in Zuid-Amerika
Predictive modelling conserveermiddelvrije gepasteuriseerde producten
Vleesvervangers - vegetarische maaltijden
Low calorie sauzen en dressings
smartfood R&D introduceert een nieuwe serie challenge tests
smartfood R&D breidt uit: nieuwe medewerker aangenomen
smartfood R&D investeert in uitbreiding bedrijfsruimte
In 2015 werden per week gemiddeld 3 smartfood recepturen goedgekeurd voor implementatie en introductie
smartfood R&D recepturen op de markt in meer dan 25 landen
smartfood R&D werkt aan conserveermiddelvrije vruchtenvullingen
smartfood R&D werkt aan koelverse, conserveermiddelvrije dressings
Trouble shooting: opdrachtgever met acuut houdbaarheidsprobleem
smartfood R&D werkt aan een zoet broodbeleg
smartfood R&D werkt aan conserveermiddelvrije dressings
Conserveermiddelvrije gepasteuriseerde sauzen
smartfood R&D werkt aan low calorie producten
smartfood R&D werkt aan het oplossen van schimmelproblemen in bakkerijproducten
smartfood R&D ondersteunt producenten van raw food producten; ouderwets vakmanschap
smartfood R&D werkt aan THT verlenging van conserveermiddelvrije salades; verse groenten, verse kruiden
Voorkomen schimmelvorming in conserveermiddelvrije koek
smartfood R&D ontwikkelt conserveermiddelvrije, koelverse dressings; all-in-one challenge test
smartfood R&D werkt aan de verbetering van houdbaarheid van broodproducten; voorkomen schimmelvorming
Verbetering van de vries- en bakstabiliteit van ragoutvulling; kennis van hydrocolloïden
smartfood R&D werkt aan conserveermiddelvrije, gepasteuriseerde sauzen; home made perception
Vruchtenvullingen zonder toegevoegde suikers alternatieven voor pectines
THT onderzoek op verse frites; sensorische beoordeling
smartfood R&D ontwikkelt conserveermiddelvrije dressings voor de Franse retail
Oplossing van kristallisatieproblemen in chocolade; rekenmodel kristalvorming
smartfood R&D werkt aan conserveermiddelvrije dressings voor de Duitse markt
smartfood R&D helpt fruittelers met opwaarderen van restfruit tot hoogwaardige, innovatieve producten
Challenge test voor het testen van conserveermiddelvrije, gepasteuriseerde producten.
smartfood R&D werkt aan een innovatief limonadeconcentraat
Oplossing van een kristallisatieprobleem in snoepgoed
smartfood R&D ontwikkelt een zoet broodbeleg; voorkomen kristalvorming
smartfood R&D voert THT bepaling uit op verschillende convenience producten
smartfood R&D ondersteunt producenten van raw food producten met THT onderzoek en risico inventarisatie
Versneld houdbaarheidsonderzoek: smartfood R&D ontwikkelt gepasteuriseerde sauzen met een milde pH
All-in-one challenge test voor conserveermiddelvrije producten
Zoeken naar nieuwsberichten
Ga!
Categorieën
Alle nieuwsberichten (129)
Challenge testen (21)
Industriële microbliologie (14)
Listeria monocytogenes (21)
Predictive modelling (30)
Procesvalidatie (15)
Receptuurontwikkeling (35)
Salmonella spp (2)
Smartfood R&D (37)
Versneld houdbaarheidsonderzoek (16)
Waarmee kunnen wij u helpen?
Terug
Naam
Email
Vraag
Verstuur