Versneld houdbaarheidsonderzoek in combinatie met sensorische beoordeling

25 maart 2021

We zijn bezig met het opbouwen van een uitstekend track-record in het uitvoeren van versneld en real time microbiologisch en fysisch-chemisch onderzoek in combinatie met sensorische beoordeling. Bij sensorische beoordeling beoordeelt ons panel producten op kleur, geur, smaak en algemene indruk.

Door versneld houdbaarheidsonderzoek te combineren met sensorische beoordeling, zijn we in staat om de doorlooptijd van het sensorische onderzoek tot wel een factor 10 te versnellen. Ook kunnen we op deze manier technologische tekortkomingen in producten opsporen. Via deze weg helpen we onze opdrachtgevers om snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen in een markt die voortdurend in beweging is.

Versneld houdbaarheidsonderzoek in combinatie met sensorische beoordeling

 Kerkstraat 3a

 6671 AN Zetten

 info@smart-food.nl

 0488-422346

LinkedIn