challengetesten1.jpg
specialist-in-houdbaarheid.jpg

Houdbaarheidsonderzoek

Snel een betrouwbare indicatie van de houdbaarheid

Met hulp van onze slimme methodes voor versneld houdbaarheidsonderzoek kunt u sneller reageren op ontwikkelingen in de markt. Bij houdbaarheidsonderzoeken gebruiken wij verschillende manieren om het onderzoek te versnellen. Dit heeft als voordeel dat we al snel na de opstart van het onderzoek een 95% betrouwbare indicatie kunnen geven van de houdbaarheid van uw product.

 

Challengetesten met bacteriën

Deze methode gebruiken we om in een vroeg stadium te testen hoe een nieuwe receptuur zich gaat gedragen in productie. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Daarnaast geven deze testen belangrijke informatie over de houdbaarheid als uw producten tijdens de productie wat zwaarder

besmet raken met bederf veroorzakende bacteriën. Meer over challengetesten met bacteriën.

 

Versneld en real time houdbaarheidsonderzoek

Real tme houdbaarheidsonderzoek (onder normale bewaaromstandigheden) combineren we met versneld onderzoek. Op deze manier kunnen we op basis van gedegen onderzoek toch snel een betrouwbare inschatting maken van houdbaarheid van uw producten.

 

Versneld onderzoek sensorische eigenschappen

Ook voor het beoordelen van sensorische eigenschappen hebben we versnelde methodes ontwikkeld.

Op basis van deze versnelde testen kunnen we op korte termijn een betrouwbare inschatting maken hoe de sensorische eigenschappen van een product zich in de loop van de tijd zullen gaan ontwikkelen.